Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2014 22:29 - НЕ на НЕздравословното
Автор: vvtsvetanova Категория: Лични дневници   
Прочетен: 227 Коментари: 0 Гласове:
0



 Диети и гладуване - две напълно различни думи и по произношение, и по смисъл. Когато някой разбере, че сте на диета, той най-вероятно си представя, че гладувате по цял ден и пиете само вода... Може и така да правят повечето, но това съвсем не е правилния начин. Това е гладуване - мъчение, през което минава комплексираната жена/младо момиче, получавайки незадоволителни резултати в сравнение с диетите... 
Диета означава режим на хранене. Няма се има предвид, че трябва да ядете всеки ден точно по едно и също време, в точната минути и точните калории. Има се предвид, да се създаде навик, на тялото да приема благоприятно количество калории и да не се изпуска нито едно ядене.
Искате тяло като на моделите от Victoria"s secret? Тези жени не гладуват. Те подлагат телата си на много физически труд, извършвайки достатъчно упражнения, които да поддържат телата им във форма през всеки един ден. Също така и се хранят добре.
Приемливо е на ден да се яде пет пъти: закуска, обяд, вечеря и малки закуски междувременно. По този начин тялото приема и обработва по-спокойно храната, отколкото ако гладувате цял ден и изведнъж поемете голям количество. Тогава това води до забавяне на метаболизма и затлъстяване.
Не се лишавайте от различните видове храна - тялото се нуждае от всеки вид хранително вещество. Яжте от всичко, но по малко, всеки ден.
Обичате газираните напитки и чипсовете? Смятате, че няма да успеете да се откажете от тях? Ако искате наистина хубав резултат от вашето тяло по време на здравословна диета, просто ги намалете или консумирайте сутрин, за да можете през деня, докато се движите и вършите някаква работа, да изгорите каориите, който сте вкарали в тялото си.image



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vvtsvetanova
Категория: Лични дневници
Прочетен: 9157
Постинги: 7
Коментари: 1
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930